Ik heb interesse!

Het leven in Dordrecht

Een bruisende stad waar van alles te beleven is.

10 minuten

Historische binnenstad

5 minuten

Centraal station

5 minuten

Autoweg N3

1 minuut

Openbaar vervoer

Locatie Dordrecht

Wonen in Dordrecht is wonen met een rijke historie en ruim 1.000 monumenten om je heen. Hollands oudste stad ligt in een waterrijk gebied waar drie grote rivieren bij elkaar komen. Daardoor was het ook lange tijd een van de belangrijkste steden van het land. De voormalige scheepswerven spelen een belangrijke rol in deze imposante geschiedenis. Dit is de plek waar de roemruchte Dordtse scheepswerf De Biesbosch opgericht werd. Het is dan ook extra bijzonder dat project Volt juist op deze plek verrijst.

Deze hippe jonge wijk is niet alleen een woonwijk met historie, door de vele hotspots is er van alles te beleven. Met haar 33 meter hoogte is de Watertoren een absolute eyecatcher. In dit monument zijn nu een hotel en restaurant gevestigd. Daarnaast kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen in het bruisende Energiehuis en de bioscoop Kinepolis.

Het centrum van Dordrecht ligt op loopafstand en heeft alles in huis! Meer dan 300 winkels, gezellige horecapleinen, sportvoorzieningen en zelfs een ziekenhuis. Daarnaast zijn er in de directe omgeving van Volt diverse scholen aanwezig, zowel voor basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

Uitstekend bereikbaar

Volt is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De uitvalsweg N3 is binnen 5 minuten te bereiken. Met de auto sta je binnen 30 minuten in het centrum van Rotterdam of Breda. Het trein- en busstation ligt op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn de Stadswerven omsloten door water. De halte van de waterbus en watertaxi bevindt zich op loopafstand van Volt.